Sandart med æbler

Sandart med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Sandart

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150-200 g.sandart (efter sult eller fangst)
1 æble
1 håndfuld frisk spinat
50 g.østershatte
 
 Saucen:
1 glastør hvidvin
1.5 dl.fiskefond (kan være lavet på torskeben)
1 kvisttimian
2 spsk.smør
 Muskatnød, friskrevet
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Sandarten afskælles grundigt, skaæres i fileter og benen fjernes. Spinaten vaskes grundigt i flere hold koldt vand. Æblerne skylles og skæres i både. Østershattene rives i grove flager. I en pande med høj kant (sauteuse) kommes hvidvin, fiskefond, timian og bådene af et halvt æble. sandarten skåret i passende stykker lægges i og fisken pocheres forsigtig under låg 7-10 minutter - efter tykkelse. Tag fisken op og hold den varm. fonden koges ned til ½ og smørret piskes i lidt ad gangen. Smag saucen til. På en pande ristes resten af æblerne og østershattene i lidt smør. Når de er møre, vendes spinaten i - den er færdig på sekunder - og der krydres med salt og peber, samt muskatnød. Ret an på varmt fad og servér evt. med pasta til eller friskbagte flutes. Tips: Stik en stoppenål i fisken på det tykkeste sted - lad den sidde lidt og mærk med nålen på kinden. Er nålen varm, er fisken færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 12837 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu