Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvelever med æbler og løg

Kalvelever med æbler og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 skiverkalvelever á 80 g
1 løg, skåret i strimler
1 æble, skåret i både
0.5 dl.piskefløde
1 dl.hønsebouillon
 hvedemel til panering
 salt
 peber
400 g.nye kartofler
 olie til stegning
 


Opskrift:

Kalveleveren krydres og vendes i mel. Steges gyldenbrun på pande ca. 4 min. på hver side, til den er let rosa. Leveren tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres æbler og løg. Kom piskefløde og bouillon på og kog op. Der jævnes evt. med lidt maizena. Servér retten med nye kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 11656 gange,
og udskrevet 542 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shc  -  2015-02-16 18:41:00
En rigtig god opskrift. Den skal gemmes.


Minne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg glemte 1 banan


Minne  -  0000-00-00 00:00:00
halve blomme og banan undlad fløde ,mel og olie hvis du har en fedt fattig pande og så måshe en dryp sødemiddel den er skøn