Grillede lammekorteletter med æblekompot

Grillede lammekorteletter med æblekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
 salt
 peber
 
 friske krydderurter:
 rosmarin eller salvie
 
 Æblekompot:
3-4 sommeræbler, efter størrelse
1 spsk.smør
 salt
 peber
0.5 spsk.sukker
3-4 dråberbalsamicoeddike
2 spsk.pinjekerner
 
Opskrift:
Æblekompot:
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Rengør æblerne og fjern kernehusene, men bevar gerne skrællen. Skær æblerne i både. Sauter æblebådene i smør 2-3 minutter, kun til de netop falder sammen. Dryp med balsamicoeddike og smag til med sukker, salt og peber. Server kompotten lun, drysset med pinjekerner.

Bank koteletterne let med håndroden. Skub dem sammen igen. Gnid kødet med kværnet peber og hakkede krydderurter. Grill kødet på en ret varm grill, først på fedtkanterne, derefter 2-3 minutter på hver side. Pak koteletterne ind i folie og lad dem hvile 5 minutter, inden de spises.

Server koteletterne med æblekompot og nye kartofler, samt evt. en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18306 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu