Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spansk nakkefilet i nøddesauce med æbler

Spansk nakkefilet i nøddesauce med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.nakkefilet
1 spsk.olie
 salt
 reven muskatnød
 peber
0.5 dl.cognac
3 dl.letmælk
100 g.grofthakkede valnøddekerner
4 mellemstoresyrlige æbler
 lidt saucejævner
 


Tilbehør:
pillekartofler eller kartoffelmos.
Opskrift:

Gnid kødet med olie og krydr det med salt, muskat og peber.

Varm en stegepande godt op og brun kødet på alle sider. Tag panden fra varmen, hæld cognacen over og sæt en tændstik til.

Læg kødet i en lille bradepande, husk evt. sky fra panden og hæld mælken over kødet. Sæt det i en 200 grader varm ovn ½ time.

Tilsæt valnøddekernerne og steg kødet videre ca. ½ time, til det er gennemstegt, et kødtermometer skal vise ca. 75 grader.

Fjern stilk og kernehus i æblerne, de skal helst forblive hele. Læg dem i et lille ovnfast fad ved siden af kødet og steg dem med de sidste 20-30 min., til de er møre.

Tag kødet ud af ovnen og hæld skyen i en gryde. Kog den op, jævn med saucejævner og smag til med salt og peber.

Server kødet, skåret i tynde skiver, sammen med æblerne og pillekartofler eller kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18973 gange,
og udskrevet 638 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu