Raclette Cordon Bleu

Raclette Cordon Bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalvekotelet (ca. 100 g.)
1 tynd skive skinke
1 skiveost
 smør
 
Opskrift:
Steg koteletten på grillstegepladen i lidt smør på den ene side i omkring 2 minutter. Vend koteletten, læg en skive skinke og en skive ost over steg i yderligere ca. 4 minutter. Server, når osten er cremet.





karakterer:
Opskriften er vist 17841 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu