| |
|
Teknik
|
Viden om mad Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Klik her
|
|
|
|
Konventionel/Varmluftovn Omregning mellem konventionel ovn og varmluftovn. Klik her.
|
|
Ovntemperatur Omregning mellem benævnelse til grader C. Klik her.
|
|
Vægt / Mål Her kan du finde omregningstabeller fra mål til vægt samt udenlandske og gamle mål og vægte. Klik her.
|
|
Beregn mængde pr. person Beregn mængde af kød eller fisk mm. pr. person. Klik her.
|
|
Billeder af udskæringer Her kan du se skitser af udskæringen af gris, kalv og okse. Klik her.
|
|
Holdbarhed ved frysning Her kan du se holdbarhed ved frysning. Klik her.
|
|
Tørgær vs. alm. gær Her kan du se forholdet mellem tørgær og almindeligt gær. Klik her.
|
|
Syre / Base kost Her finder du en tabel med ingrediensers syre/base virkning, med tiden måske også opskrifter Klik her.
|
|