helt hvidløg(de små uden fed) finthakket1 helt hvidløg(de små uden fed) finthakket
1
lille stykke ingefær fintrevet1 lille stykke ingefær fintrevet
2
æbler i tern2 æbler i tern
2
løg i tern2 løg i tern
2
tsk.
karry2 tsk. karry
Opskrift:
Først koges kyllingen i hønseboullion og skæres i tern.
Løg, hvidløg og æbler svitses møre i olie og i en en wok eller stegegryde sammen med karry og ingefær.
2 spsk hvedemel drysses over og bages op til en sovs sammen med bouillonen.
Når sovsen er jævn tilsættes en sjat fløde og kyllingen varmes op heri.
Serveres med ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 878 gange, og udskrevet 15 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider