Kylling i karrysovs med æbler og fløde

Kylling i karrysovs med æbler og fløde , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : grethe.alsing

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kyllingefilletter
1 helt hvidløg(de små uden fed) finthakket
1 lille stykke ingefær fintrevet
2 æbler i tern
2 løg i tern
2 tsk.karry
 
Opskrift:
Først koges kyllingen i hønsebouillon og skæres i tern.

Løg, hvidløg og æbler svitses møre i olie og i en en wok eller stegegryde sammen med karry og ingefær.

2 spsk hvedemel drysses over og bages op til en sovs sammen med bouillonen.
Når sovsen er jævn tilsættes en sjat fløde og kyllingen varmes op heri.

Serveres med ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 3491 gange,
og udskrevet 39 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu