Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i karrysovs med æbler og fløde

Kylling i karrysovs med æbler og fløde , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : [email protected]

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.kyllingefilletter
1 helt hvidløg(de små uden fed) finthakket
1 lille stykke ingefær fintrevet
2 æbler i tern
2 løg i tern
2 tsk.karry
 
Opskrift:
Først koges kyllingen i hønseboullion og skæres i tern.
Løg, hvidløg og æbler svitses møre i olie og i en en wok eller stegegryde sammen med karry og ingefær.
2 spsk hvedemel drysses over og bages op til en sovs sammen med bouillonen.
Når sovsen er jævn tilsættes en sjat fløde og kyllingen varmes op heri.
Serveres med ris.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 878 gange,
og udskrevet 15 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu