Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn)

Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverRøget bacon i strimler
2 Løg skåret i kvarter
4 Stilkebladselleri i skiver
2 spsk.hvedemel
 Salt
 friskkværnet peber
8 Stk.kaninkød a 100 g.
4.5 dl.Varm hønsebouillon
1 citron reven skal heraf
50 g.Svesker uden sten
2 spsk.Hele sennepskorn
1 tsk.friskhakket timian
1 Rødt æble skåret i både
25 g.Grofthakkede valnødder
3 spsk.yoghurt naturel
 
 Pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Læg baconskiverne i en skål og svits 2 1/2 - 3 min. på højste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min. på højste effekt.

Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min. på højste effekt. Rør rundt efter 3 min. Tilsæt svesker, sennep og tiamian. Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt.

Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt. Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min. Server drysset med frikhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 8800 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu