Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn)

Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 skiverRøget bacon i strimler
2 Løg skåret i kvarter
4 Stilkebladselleri i skiver
2 spsk.hvedemel
 Salt
 friskkværnet peber
8 Stk.kaninkød a 100 g.
4 1/2 dl.Varm hønsebouillon
 Reven skal af 1 citron
50 g.Svesker uden sten
2 spsk.Hele sennepskorn
1 tsk.friskhakket timian
1 Rødt æble skåret i både
25 g.Grofthakkede valnødder
3 spsk.Youghurt naturel el. fløde
 
 Pynt:
 Persille
 


Opskrift:

Læg baconskiverne i en skål og svits 2 1/2 - 3 min. på højste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min. på højste effekt.

Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min. på højste effekt. Rør rundt efter 3 min. Tilsæt svesker, sennep og tiamian. Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt.

Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt. Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min. Server drysset med frikhakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6888 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu