Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn)

Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverRøget bacon i strimler
2 Løg skåret i kvarter
4 Stilkebladselleri i skiver
2 spsk.hvedemel
 Salt
 friskkværnet peber
8 Stk.kaninkød a 100 g.
4 1/2 dl.Varm hønsebouillon
 Reven skal af 1 citron
50 g.Svesker uden sten
2 spsk.Hele sennepskorn
1 tsk.friskhakket timian
1 Rødt æble skåret i både
25 g.Grofthakkede valnødder
3 spsk.Youghurt naturel el. fløde
 
 Pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Læg baconskiverne i en skål og svits 2 1/2 - 3 min. på højste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min. på højste effekt.

Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min. på højste effekt. Rør rundt efter 3 min. Tilsæt svesker, sennep og tiamian. Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt.

Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt. Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min. Server drysset med frikhakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7255 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu