Franske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -8

Lammekølle provencale 02

5 -2

Lammekoteletter med ratatouille og pandesky

5 -2

Lammeragôut, fransk

5 -1

Kanin-rillettes

5 -1

Skaldyrsuppe med parmasanchips

5 -1

Potee a L’Alsacienne

5 -3

Lammekølle med ratatouille

5 -2

Lammekød i ratatouille

5 -3

Truffad - fransk kartoffel fad

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Laksetournedos på ratatouille med sprød parmasan

5 -2

Laks og fransk Beurre Blanc

5 -2

Pariserkaffe

5 -7

Røget laksequiche

5 -1

Kirsebærkompot med kirsch og mandler

5 -1

Kirsebærsuppe som i Gordes

5 -2

Grillet farseret mørbrad provencale

5 -2

Surkål som i Alsace 02

5 -1

TAPENADE fra Provence

5 -2

Perlehøne fra Baumaniére i Les Baux i Provence

5 -1

Sauce Bourguignonne

5 -1

Helstegt fransk poulard

5 -1

Sennepkrydret kaninragout

5 -1

Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw

5 -1

Kalkunsaüté Provence

5 -2

Stegt nakkekotelet med ratatouille og oliven

5 -14

Skinkeschnitzler provencale

5 -1

Panerede pariserkoteletter

5 -1

Lam med grove grønsager

5 -3

Kalvekoteletter fra Normandiet

5 -2

Fransk bønnegryde

5 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mannala (eller Männel)

5 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Berawecka

5 -2

Franske fyldte skinkeruller

5 -1

Fransk grøntsagsgryde med tværreb

5 -5

Provencebrydebrød

5 -5

Fransk abrikostærte

5 -1

Provencalsk appelsintærte

5 -1

Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner

5 -1

Okseragout - Fransk

5 -1

Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger

5 -1

Høne a la marengo (Stegeso)

5 -1

Friturestegt ananas med rom

5 -1

Friturestegte æbler i øldej

5 -2

Tomattapanade

5 -1

Stegt kalvelever med ratatouille

5 -1

Fransk Tartar

4.9 -46

Soupe á l’oignon (Fransk løgsuppe)

4.9 -7

Sydfransk vildsvinegryde

4.9 -6

Oksegryde med sensommergrønt

4.9 -24

Potage parmentier

4.9 -51

Fransk chokoladetærte 02

4.9 -44

Kylling fra Normandiet

4.8 -22

Klassisk fransk chokolademousse

4.8 -9 Der er billeder til denne opskrift   

Fransk Landragout

4.8 -3

Fransk sylte

4.8 -3

Kalvekoteletter som i Ardennerne

4.8 -3

Salat med gedeost

4.8 -295 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Creme bruleé 02

4.8 -5

Fransk ostepandekage

4.8 -5

Buche a la noel

4.8 -5

Suppe på gule ærter

4.8 -19

Middelalder suppe alá Lanquédoc

4.8 -30 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kalkunbryst med provencekrydderi

4.8 -125

Varme portobellosvampe med postej

4.8 -63 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Koldhævede flutes

4.8 -4

Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille

4.8 -4

Mousse au chocolat

4.8 -6

Fransk lammeragout

4.8 -2

Lammekølle provencale i tomat

4.8 -2

Tapenade - olivenpuré

4.8 -7

Entrecote á la bordelaise med skalotteløg og rødvinsauce

4.8 -13

Entrecôte eller Oksefilet med ungarsk Sovs

4.8 -2

Provencekoteletter

4.8 -4

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso)

4.8 -4

Basilikumtapenade

4.7 -24

Fransk bondegryde

4.7 -9

Koteletter i kål

4.7 -16 Der er billeder til denne opskrift   

Moules frites

4.7 -5

Lammesteg med timiankartofler og ratatoulle

4.7 -35 Der er billeder til denne opskrift   

Boeuf Bourguignon 03

4.7 -10

Oliventapenade

4.7 -5

Oksetyndstegsbøf på ovnstegt ratatouille

4.7 -5

Tomatsauce, fransk

4.7 -8

Bourride (Provencalsk fiskesuppe)

4.7 -3

Lammekølle som i Bretagne

4.7 -3

Fransk løgsuppe med kødboller

4.7 -12

Entrecote som i Bordeaux

4.7 -3

Oliventapernade

4.7 -15

Franske nøddekager

4.7 -3

Lammekølle Provencale med Tzasiki/Cacik

4.7 -3

Créme brulee med jordbærsalat

4.7 -3

Artichauts en vinaigrette

4.7 -3

Quiche Lorraine

4.7 -3

Quiche á la mamie Suzette

4.7 -59 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Profiteroles - Profiterole

4.7 -13

Fransk Kartoffeltærte

4.7 -20 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Tarte tatin - Fransk Æbletærte

4.6 -7

Creme brulee med appelsin

4.6 -23 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Lammekølle provencale

4.6 -27 Der er billeder til denne opskrift   

Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace

næste