Lammekølle Provencale med Tzasiki/Cacik

Lammekølle Provencale med Tzasiki/Cacik, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Gitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammekølle
 hvidløg
 salt
 peber
 
1000 g.kartofler
 hvidløg
 salt
 peber
 persille
4 dl.hønsebouillon
 
5 dl.ymer eller A38
2 agurker
 hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Lagvis lægges kartofler, presset hvidløg, persille, salt og peber i et fad. Bouillon hældes over.

Gnid lammekøllen med presset hvidløg, salt og peber, og lægges med den flade side opad. Varmes i ovnen i 30 minutter på 225 grader. Vend køllen, sæt ovnen på 160 grader, og lad det stå i 1-1½ time. Sluk oven og åben ovndøren, og lad det stå i 10 minutter. Skær lammet ud. Hvis kartofler virker tørre, så spæd lidt til med bouillon.

Hæld ymeren i et kaffefilter, og lad det dryppe af i 4 timer. Riv agurken, og pres saften fra. Presset hvidløg, agurk, salt og peber røres i ymeren/A38. Hvis der er tid til at det kan trække lidt i køleskabet, bliver den bedre.





karakterer:
Opskriften er vist 12241 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu