Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks og fransk Beurre Blanc

Laks og fransk Beurre Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
2 laksefileter
1 dl.fløde
1 spsk.hvidvinseddike
100 g.smør
 bouillonterning
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kogte kartofler eller ris.
Opskrift:

Fløde og hvidvinseddike koges op. Tilsæt smør og 1 terning bouillon terning (persille og dild). Varm forsigtigt og rør godt rundt.

Steg laksefileterne penslet med olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber efter behag.

Anret laksefileterne i et fad og hæld sauce ved.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8399 gange,
og udskrevet 141 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu