Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laks og fransk Beurre Blanc

Laks og fransk Beurre Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
2 laksefileter
1 dl.fløde
1 spsk.hvidvinseddike
100 g.smør
 bouillonterning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fløde og hvidvinseddike koges op. Tilsæt smør og 1 terning bouillon terning (persille og dild). Varm forsigtigt og rør godt rundt.

Steg laksefileterne penslet med olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber efter behag.

Anret laksefileterne i et fad og hæld sauce ved.

Serveres med Kogte kartofler eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9021 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu