Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekølle som i Bretagne

Lammekølle som i Bretagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammekølle
 
 Marinade:
0.5 flaskerødvin
1 spsk.esdragon
 salt
 peber
1 tsk.rosenpaprika
1 tsk.edelsüss paprika
3 løg
2 fedhvidløg
 
 Desuden:
1 porre
3 gulerødder
1 persillerod
125 g.røget bacon
20 g.smør/margerine
1 spsk.hvedemel
2 cl.cognac
 salt
 peber
 paprika
 persille
 


Opskrift:

Kom rødvin, esdragon, salt, peber og paprika i en skål med løgene, der er skåret i ringe og finthakket hvidløg. Læg kødet i marinaden og lad det stå tildækket natten over.

Næste dag renses resten af grøntsagerne og snittes fint. Skær den røgede bacon i terninger, der ristes i en stor gryde, et ildfast fad eller bradepanden. Brun køllen på alle sider. Kom grøntsagerne ved og halvdelen af marinaden. Dæk fadet til og stil køllen i ovnen ved 200 C i 1½ time.
Når køllen er færdig, tages den ud og holdes varm.

Kog bradepanden af med resten af marinaden. Si stegeskyen over i en gryde og jævn den med en smørbolle. Tag gryden fra varmen og rør cognac i. Smag saucen til med salt, peber og paprika. Hak persillen fint og drys den i saucen ved serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8957 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Bør stege 2 timer ved lidt lavere varme