Lammekølle som i Bretagne
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kom rødvin, estragon, salt, peber og paprika i en skål med løgene, der er skåret i ringe og finthakket hvidløg. Læg kødet i marinaden og lad det stå tildækket natten over.
Næste dag renses resten af grøntsagerne og snittes fint. Skær den røgede bacon i terninger, der ristes i en stor gryde, et ildfast fad eller bradepanden. Brun køllen på alle sider. Kom grøntsagerne ved og halvdelen af marinaden. Dæk fadet til og stil køllen i ovnen ved 200 C i 1½ time. Når køllen er færdig, tages den ud og holdes varm. Kog bradepanden af med resten af marinaden. Si stegeskyen over i en gryde og jævn den med en smørbolle. Tag gryden fra varmen og rør cognac i. Smag saucen til med salt, peber og paprika. Hak persillen fint og drys den i saucen ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 10438 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bør stege 2 timer ved lidt lavere varme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne