Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærsuppe som i Gordes

Kirsebærsuppe som i Gordes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.udstenede Bigarreaux-kirsebær
1 flaskevin fra Ventoux
1 stangkanel
1 stangvanille
2 tørrede fennikel-grene
 Skrællen af 1 usprøjtet citron
20 cl.sherry
200 g.sukker
2 spsk.blomsterhonning
2 spsk.tapioka [Maizena kan bruges i stedet]
 


Opskrift:

Skær vanillestangen igennem på langs. Bland vinen, kanelen, vanillestangen, som er skåret igennem på langs, fennikel og citronskræl i kasserollen. Varm op, og når det kommer i kog, tages kasserollen af ilden. Lad det derefter trække i 20 minutter, hvorefter det hældes gennem en sigte.

Tilsæt sherry, sukker og honning Bringes i kog, og tapiokaen hældes i. Lad det koge i 5 minutter for svag varme. Tilsæt Bigarreaux-kirsebærrene. Lad det få et opkog, og tag det så af ilden.

Læg låg på kasserollen, og lad det køle af i stuetemperatur, før det sættes i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7606 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu