Sydfransk vildsvinegryde

Sydfransk vildsvinegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.vildsvinesmåkød
4 skiverspæk
70 g.Tomatpure, koncentreret
 
 Marinade:
1 fl.god rødvin
4 løg
3 fedhvidløg
1 strimmelappelsinskræl
150 g.sorte oliven
1 dl.olivenolie
1 lille glascognac
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 timian
 laurbærblad og persille
 
 pasta
 
Opskrift:
Læg kødet i marinaden natten over. Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie.

Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2½ time.

20 minutter inde retten er færdig hælder du de udstenede oliven ned i og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen.





karakterer:
Opskriften er vist 28871 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-18 09:25:30
Denne ret hedder "Daube" på fransk og er en typisk ret fra syden som også kan laves med oksekød - normalt skal der ikke kun rødvin i, men også en flaske hvidvin, men det kommer jo an på mængden af kød.