Sydfransk vildsvinegryde
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i marinaden natten over. Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie.
Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2½ time. 20 minutter inde retten er færdig hælder du de udstenede oliven ned i og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen. |
|
Opskriften er vist 28871 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice,Frankrig - 2011-01-18 09:25:30 Denne ret hedder "Daube" på fransk og er en typisk ret fra syden som også kan laves med oksekød - normalt skal der ikke kun rødvin i, men også en flaske hvidvin, men det kommer jo an på mængden af kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne