stor kylling på 1200-1500 g1 stor kylling på 1200-1500 g
2
store madæbler2 store madæbler
50
g.
rosiner50 g. rosiner
4
spsk.
honning4 spsk. honning
5
spsk.
cider eller æblejuice5 spsk. cider eller æblejuice
salt salt
peber peber
lidt
smør lidt smør
Opskrift:
Skræl æblerne og befri dem for kernehus. Skær dem i smalle både. Læg dem i et smurt, ovnfast fad med rosiner, honning og cider. Krydr med salt og peber. Del den istandgjorte kylling i portionsstykker og læg dem i fadet. Drys med salt og peber og fordel smørklatter på. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 200 grader. Dryp jævnligt kyllingestykkerne med skyen fra fadet. Løse ris serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(44 stemmer)
Opskriften er vist 18211 gange, og udskrevet 427 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider