eller ½ stor aubergine 1 lille eller ½ stor aubergine
3
tomater 3 tomater
2-3
fed
hvidløg 2-3 fed hvidløg
1
spsk.
balsamico 1 spsk. balsamico
1
spsk.
olie 1 spsk. olie
1-2
spsk.
frisk salvie eller 1-2 tsk tørret 1-2 spsk. frisk salvie eller 1-2 tsk tørret
1-2
spsk.
frisk oregano eller 1-2 tsk tørret 1-2 spsk. frisk oregano eller 1-2 tsk tørret
Tilbehør: Tilbehør:
200
g.
brød 200 g. brød
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader.
Skær squash, aubergine og tomater i ½-1 cm tykke skiver. Krydr skiverne med salt og peber og læg dem taglagt i et stort ildfast fad. Skær hvidløg i tynde skiver og stik dem ned mellem grøntsagerne i fadet. Dryp balsamico og olie på grøntsagerne. Drys med hakket salvie og oregano. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 1 time.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i finthakket oregano, presset hvidløg, peber og evt. stødt kardemomme. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10113 gange, og udskrevet 209 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider