Lammekølle provencale 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen gnides med salt og peber og smøres med lidt smør.
Kartoflerne skæres i tynde skiver.
Hvidløg og persille hakkes.
Kartoflerne lægges lagvis i et stort ovnfast fad eller bradepande. Der krydres med persille og hvidløg samt salt og peber mellem lagene. Suppen hældes over, og lammekøllen lægges på kartoflerne. Stegen sættes i ovnen ved 200° og steges ca. 1 1/2 time. Stegen skæres for ved bordet. Ønsker man at skære for i køkkenet, anrettes kødskiverne ovenpå kartoflerne. Tips: Husk at afpudse lammekøllen for fedt. |
|
Opskriften er vist 19694 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Niclas, Færøerne - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne