Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekølle provencale 02

Lammekølle provencale 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammekølle
 salt
 friskkværnet peber
 smør
750 g.skrællede kartofler
3 fedhvidløg
2 bundtpersille
4 dl.suppe eller kalvefond
 


Opskrift:

Lammekøllen gnides med salt og peber og smøres med lidt smør. Kartoflerne skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes.

Kartoflerne lægges lagvis i et stort ovnfast fad eller bradepande. Der krydres med persille og hvidløg samt salt og peber mellem lagene.

Suppen hældes over, og lammekøllen lægges på kartoflerne. Stegen sættes i ovnen ved 200° og steges ca. 1 1/2 time.

Stegen skæres for ved bordet. Ønsker man at skære for i køkkenet, anrettes kødskiverne ovenpå kartoflerne.

Tips:

Husk at afpudse lammekøllen for fedt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 16778 gange,
og udskrevet 518 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niclas, Færøerne  -  0000-00-00 00:00:00
god opskrift