Quiche Lorraine

Quiche Lorraine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : NNNN

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
180 g.hvedemel
160 g.smør
1 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
125 g.svinebryst (koge- eller stegestykke)
125 g.emmentaler
4 æggeblommer
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Findel smørret i melet og kom det kolde van i. Saml dejen, den må gerne være lidt smidig. Lad den hvile koldt en halvtimes tid. Udrul dejen og beklæd en smurt tærteform hermed. Fyld: Skær sværen af svinebrystet og skær det i små terninger. Svits det sprødt på panden. Lad det afkøle lidt og kom det på tærtebunden sammen med emmentaler. Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt, peber og oregano. Hæld det over. Bag quichen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter eller til overfladen er gylden.


karakterer:
Opskriften er vist 25028 gange,
og udskrevet 513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu