Quiche Lorraine
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : NNNN Indsendt : Red : |
|
|
Findel smørret i melet og kom det kolde van i. Saml dejen, den må gerne være lidt smidig. Lad den hvile koldt en halvtimes tid. Udrul dejen og beklæd en smurt tærteform hermed.
Fyld: Skær sværen af svinebrystet og skær det i små terninger. Svits det sprødt på panden. Lad det afkøle lidt og kom det på tærtebunden sammen med emmentaler. Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt, peber og oregano. Hæld det over. Bag quichen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter eller til overfladen er gylden.
|
|
Opskriften er vist 25931 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne