Hvidkål hakkes og blancheres i kogende vand i 5 minutter.
Koteletterne brunes på pande.
Løg klares i olie, der tilsættes hvidløg og derefter kålen, der dampes til det meste af væsken er væk.
Panden hvori koteletterne er steg afkoges med hvidvin er hældes over kålen, når den er afdampet.
Et ildfast fad fyldes med først kål, dernæst koteletter og derpå kål.
Al væske hældes ved.
Panden afkoges igen med fløde og hældes over kålen.
Laurbærblade lægges øverst og det stilles tildækket i ovn ved 170 grader C i en time.
Laurbærbladene fjernes og der drysses med en blanding af rasp og friskrevet parmesanost, der brunes uden låg ved 250 grader C (ca. 10 minutter) der serveres godt hvidt brød til.
Tips:
Retten er fortrinlig til gæster, da køkkenet kan være ryddet i god tid før man spiser.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 18342 gange, og udskrevet 433 gange.
Kommentarer
Marianne - 2011-12-30 20:53:23 Helt vildt godt - alle kunne lide det, børn som voksne. Vi tilføjede revet ost ovenpå og det var super godt. Kan varmt anbefales.
- 2010-12-10 15:18:18 Den opskrift slår ALT, TAk !!!! SUPER,SUPER
helle - 2007-01-15 17:08:27 Super ret nem at lave, børneme elsker den.
Ellen - 0000-00-00 00:00:00 Det var en af de gode overraskelser - enormt lækkert
jens - 0000-00-00 00:00:00 virkelig lækker især væsken
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider