Koteletter i kål

Koteletter i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Birgitte Vindeby

Indsendt :     

Ingredienser:
0.5 hvidkål
2 koteletter a 200 g
l fløde
1 dl.hvidvin
1 løg
1 fedhvidløg
 olie
 laurbærblade
 salt
 peber
 rasp
 parmesanost
 
Opskrift:
Hvidkål hakkes og blancheres i kogende vand i 5 minutter. Koteletterne brunes på pande. Løg klares i olie, der tilsættes hvidløg og derefter kålen, der dampes til det meste af væsken er væk. Panden hvori koteletterne er steg afkoges med hvidvin er hældes over kålen, når den er afdampet. Et ildfast fad fyldes med først kål, dernæst koteletter og derpå kål. Al væske hældes ved. Panden afkoges igen med fløde og hældes over kålen. Laurbærblade lægges øverst og det stilles tildækket i ovn ved 170 grader C i en time.

Laurbærbladene fjernes og der drysses med en blanding af rasp og friskrevet parmesanost, der brunes uden låg ved 250 grader C (ca. 10 minutter) der serveres godt hvidt brød til.

Tips:

Retten er fortrinlig til gæster, da køkkenet kan være ryddet i god tid før man spiser.





karakterer:
Opskriften er vist 21347 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-30 20:53:23
Helt vildt godt - alle kunne lide det, børn som voksne. Vi tilføjede revet ost ovenpå og det var super godt. Kan varmt anbefales.

  -   2010-12-10 15:18:18
Den opskrift slår ALT, TAk !!!! SUPER,SUPER

  -   2007-01-15 17:08:27
Super ret nem at lave, børneme elsker den.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det var en af de gode overraskelser - enormt lækkert

  -   2005-01-01 01:01:01
virkelig lækker især væsken