Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw

Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
750 g.kalkunkød
5 tomater
1/2 courgette
1/2 fl.rødvin
250 g.champignon
3 gulerødder
1 dl.olie
 timian
 merian
 oregano
2 1/2 dl.cremefraiche
100 g.hvedemel med lidt paprika og salt
 
 Rispillaw:
4 dl.ris
6 dl.vand
1 rødløg
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Kødet vendes i mel og brunes i hed olie, derefter svitses grøntsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., creme fraiche vendes i.

Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned for laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk. salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4822 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu