Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk grøntsagsgryde med tværreb

Fransk grøntsagsgryde med tværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Bilka

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.oksetværreb
3/4 l.vand
4 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 kvisttimian
2 kvistepersille
2-3 løg
250 g.kartofler
2-3 gulerødder
4 porrer
1/2 kg.hvidkål
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian og persille ca. 2 timer.

Pil løgene og skær i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker på ca. 4 cm. Fjern de yderste blade af hvidkålen. Skær stokken af og skær hvidkålen i skiver. Tilsæt grøntsagerne til kødet og kog videre ca. 30 min., til alt er mørt. Smag retten til med salt og peber.

Skær kødet ud på tværs af muskeltrådene. Servér kødet i dybe tallerkner med grøntsagerne og lidt af suppen.

Serveres med groft brød og sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 23334 gange,
og udskrevet 776 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu