Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian og persille ca. 2 timer.
Pil løgene og skær i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker på ca. 4 cm. Fjern de yderste blade af hvidkålen. Skær stokken af og skær hvidkålen i skiver. Tilsæt grøntsagerne til kødet og kog videre ca. 30 min., til alt er mørt. Smag retten til med salt og peber.
Skær kødet ud på tværs af muskeltrådene. Servér kødet i dybe tallerkner med grøntsagerne og lidt af suppen.
Serveres med groft brød og sennep.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 23849 gange, og udskrevet 780 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider