Fransk grøntsagsgryde med tværreb
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Bilka Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian og persille ca. 2 timer.
Pil løgene og skær i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker på ca. 4 cm. Fjern de yderste blade af hvidkålen. Skær stokken af og skær hvidkålen i skiver. Tilsæt grøntsagerne til kødet og kog videre ca. 30 min., til alt er mørt. Smag retten til med salt og peber. Skær kødet ud på tværs af muskeltrådene. Servér kødet i dybe tallerkner med grøntsagerne og lidt af suppen. Serveres med groft brød og sennep. |
|
Opskriften er vist 26570 gange,
og udskrevet 807 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne