Lammekølle med ratatouille
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen kan evt. udbenes først.
Stik små lommer i fedtlaget med en spids kniv, og put rullede salvieblade eller små duske skyllet persille i.
Rør smør, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på oversiden af køllen.
Læg den i et fad, brun den midt i ovnen ved 225 grader i 20 minutter, dæmp varmen til 170 grader og steg ca. 1 time. Lad køllen trække i 20 minutter inden den skæres ud. Rens alle grøntsagerne, hak løgene fint og skær de andre i store terninger. Svits dem i olien til de begynder at falde lidt sammen. Tilsæt tomater og krydderier, og lad det simre under låg 30-40 minutter. Smag til. Serveres med Landbrød og måske en pastasalat. |
|
Opskriften er vist 12864 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne