lidt persille eller salvieblade lidt persille eller salvieblade
20
g.
smør20 g. smør
salt salt
peber peber
2
courgetter 2 courgetter
1
løg1 løg
1
aubergine1 aubergine
1
peberfrugt1 peberfrugt
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
ds.
flåede, hakkede tomater1 ds. flåede, hakkede tomater
presset hvidløg og herbes de Provence presset hvidløg og herbes de Provence
Opskrift:
Lammekøllen kan evt. udbenes først.
Stik små lommer i fedtlaget med en spids kniv, og put rullede salvieblade eller små duske skyllet persille i.
Rør smør, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på oversiden af køllen.
Læg den i et fad, brun den midt i ovnen ved 225 grader i 20 minutter, dæmp varmen til 170 grader og steg ca. 1 time.
Lad køllen trække i 20 minutter inden den skæres ud.
Rens alle grøntsagerne, hak løgene fint
og skær de andre i store terninger.
Svits dem i olien til de begynder at falde lidt sammen.
Tilsæt tomater og krydderier, og lad det simre under låg 30-40 minutter.
Smag til.
Serveres med Landbrød og måske en pastasalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11148 gange, og udskrevet 357 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider