Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Lammekølle med ratatouille

Lammekølle med ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.lammekølle
1 fedhvidløg
 lidt persille eller salvieblade
20 g.smør
 salt
 peber
2 courgetter
1 løg
1 aubergine
1 peberfrugt
2 spsk.olivenolie
1 ds.flåede, hakkede tomater
 presset hvidløg og herbes de Provence
 


Tilbehør:
Landbrød og måske en pastasalat
Opskrift:

Lammekøllen kan evt. udbenes først. Stik små lommer i fedtlaget med en spids kniv, og put rullede salvieblade eller små duske skyllet persille i. Rør smør, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på oversiden af køllen.

Læg den i et fad, brun den midt i ovnen ved 225 grader i 20 minutter, dæmp varmen til 170 grader og steg ca. 1 time.
Lad køllen trække i 20 minutter inden den skæres ud.

Rens alle grøntsagerne, hak løgene fint og skær de andre i store terninger. Svits dem i olien til de begynder at falde lidt sammen. Tilsæt tomater og krydderier, og lad det simre under låg 30-40 minutter. Smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10718 gange,
og udskrevet 344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu