Lammekølle med ratatouille

Lammekølle med ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.lammekølle
1 fedhvidløg
 lidt persille eller Salvie, frisk
20 g.smør
 salt
 peber
2 courgetter
1 løg
1 aubergine
1 peberfrugt
2 spsk.olivenolie
1 ds.flåede, hakkede tomater
 presset hvidløg og herbes de Provence
 
Opskrift:
Lammekøllen kan evt. udbenes først. Stik små lommer i fedtlaget med en spids kniv, og put rullede salvieblade eller små duske skyllet persille i. Rør smør, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på oversiden af køllen.

Læg den i et fad, brun den midt i ovnen ved 225 grader i 20 minutter, dæmp varmen til 170 grader og steg ca. 1 time.
Lad køllen trække i 20 minutter inden den skæres ud.

Rens alle grøntsagerne, hak løgene fint og skær de andre i store terninger. Svits dem i olien til de begynder at falde lidt sammen. Tilsæt tomater og krydderier, og lad det simre under låg 30-40 minutter. Smag til.

Serveres med Landbrød og måske en pastasalat.


karakterer:
Opskriften er vist 11459 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu