TAPENADE fra Provence
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Tag stenene ud af 100 g sorte oliven. Stød olivenkødet i en morter sammen med 100 g kapers og en spsk sennep. Når mosen er blevet en jævn masse, tilsættes 1 dl olivenolie, 2 cl cognac og rigeligt friskkværnet peber. Massen røres godt sammen. Bør hvile koldt mindst en time.
Tips: Tapenaden serveres f.eks. på ristet brød med sorte oliven og friske selleristilke til. Kan også smøres på små skiver friskt brød og varmes i ovnen før servering - velegnet til aperitif. |
|
Opskriften er vist 25970 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne