Tag stenene ud af 100 g sorte oliven. Stød olivenkødet i en morter sammen med 100 g kapers og en spsk sennep. Når mosen er blevet en jævn masse, tilsættes 1 dl olivenolie, 2 cl cognac og rigeligt friskkværnet peber. Massen røres godt sammen. Bør hvile koldt mindst en time.
Tips:
Tapenaden serveres f. eks. på ristet brød med sorte oliven og friske selleristilke til. Kan også smøres på små skiver friskt brød og varmes i ovnen før servering - velegnet til aperitif.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 23550 gange, og udskrevet 435 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider