Tomatsauce, fransk

Tomatsauce, fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2 hakkede løg
2 revne gulerødder
50 g.smør
0.5 dl.olivenolie
1 ds.flåede tomater
 salt
 peber
 timian
 laurbærblade
 lidtsukker
2 spsk.tomatpure
 
Opskrift:
Løg og gulerødder svitses i smørret og olie i ca. 10 min uden at brunes.

Tomaterne med væde tilsættes sammen med salt, peber, laurbærblade og timian og småkoger i ca. 20 min, hvorefter stegesky og tomatpure tilsættes, smages evt. til med lidt sukker, salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10271 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karin  -  2012-06-12 19:04:45
Jeg synes at sovsen var lidt kedelig i smagen. Så tilsatte en lille smule fløde, tørret oregano og basilikum og til sidst en hønsebouillon. Lod det koge næsten en time, og så var den perfekt :-) Bon appetit.

  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt 4-5 fed pressede hvidløg sammen med løg