Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk bondegryde

Fransk bondegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 kg.hvidkål
½ kg.løg
½ kg.gulerødder
¾-1 kg.kartofler
1 kg.svinebov (helt stykke)
½ kg.kogebacon
10 peberkorn
6 helenelliker
1 spsk.salt
3 dl.hvidvin
500 g.tykke pølser
 


Tilbehør:
Groft brød
Opskrift:

Hvidkålen skæres i ottendedele. Løg, gulerødder og kartofler skrælles. Grønsager, bov og bacon kommes i en gryde. Peberkorn, nelliker, salt og hvidvin tilsættes. Småkoger under låg 2-2½ time, til kødet er meget mørt. Pølserne halveres og koger med de sidste 10 minutter.

Bacon og kød skæres i skiver og serveres med grønsager og pølserne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18738 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu