Oliventapernade

Oliventapernade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sorte oliven uden sten
2-3 ansjosfileter
1-2 fedhvidløg
2 spsk.kapers
1 spsk.dijonsennep
 reven citronskal
 salvie
 timian
 olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Alle ingredienser stødes fint i en morter eller hakkes med en kødhakker eller foodprocessor.





karakterer:
Opskriften er vist 26173 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu