| |
|
Oliventapernade
Oliventapernade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | sorte oliven uden sten 500 g. sorte oliven uden sten | 2-3 | | ansjosfileter 2-3 ansjosfileter | 1-2 | fed | hvidløg 1-2 fed hvidløg | 2 | spsk. | kapers 2 spsk. kapers | 1 | spsk. | dijon-sennep 1 spsk. dijon-sennep | | | reven citronskal reven citronskal | | | salvie salvie | | | timian timian | | | olivenolie olivenolie | | | salt salt | | | | | | |
| |
Alle ingredienser stødes fint i en morter eller hakkes med en kødhakker eller foodprocessor.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 23669 gange, og udskrevet 379 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|