Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oliventapernade

Oliventapernade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
500 g.sorte oliven uden sten
2-3 ansjosfileter
1-2 fedhvidløg
2 spsk.kapers
1 spsk.dijon-sennep
 reven citronskal
 salvie
 timian
 olivenolie
 salt
 
 
Opskrift:
Alle ingredienser stødes fint i en morter eller hakkes med en kødhakker eller foodprocessor.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23308 gange,
og udskrevet 375 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu