Kommentarer
Frank - 2013-01-02 12:52:38 Tak for opskriften.
- Syntes dog den er en smule blød (blød som alm. kagecreme) så min kommer ikke ud af formen.
halvdelen af sukkeret kommer jeg i sammen med fløden så det bliver helt opløst.
bem. Det er rigeligt med en halv flækket vaniliestang.
Anna - 2013-01-01 16:39:30 Undskyld, men jeg forstår ikke, hvorfor der i opskriften står at æggeblommerne skal piskes med halvdelen af sukkeret - men hvornår skal den anden halvdel i?? det står der ikke noget om :)
And - 2012-12-31 00:40:22 Den bedste opskrift jeg har fundet so far.
Albrechtsen - 2012-12-18 13:30:26 Har lige smidt en omgang i ovnen.
Håber de bliver gode :)
Skal det være ekstremt flydende når det hældes i formene?
kasper - 2011-02-22 20:19:55 det smager rigtigt godt, elsker god ret
carolines køkken - 2010-04-18 13:31:59 i steden for at sætte ovnen på 150 gr. kan man istedet koge noget vand helle vandet ned i en balge og lække formerne i den kærlig hilsen carolines køkken
HH - 2010-04-01 09:52:16 Super opskrift, men et godt råd er at hælde kogende vand i vandbadet istedet for. Dermed skal creme bruleen kun have ca 30-35 minutter i ovnen, og så undgår man at brune overfladen. Man skal ikke sætte dem direkte i køleskabet, lad dem stå på køkkenbordet indtil de er næsten stuetemperatur, sæt dem så i køleskabet, så undgår man at de "kondenserer". I køleskabet i ca 2 timer inden servering. Et sidste tip: der må ikke være luftbobler i formene, den letteste måde at fjerne dem på er at køre gasbrænderen hen over den rå masse, og 1,2,3 vupti så er boblerne væk :-)
- 2010-03-02 12:25:41 er den til at vende ude af formen eller går det ikke??
jkj - 2009-11-21 14:58:17 Det er dejligt at se så mange finder denne opskrift brugbar, samt at man er kreativ og supplere med brugbare alternativer.
JOC - 2009-10-09 23:54:28 Til Erik: Du kan ikke bruge mikrobølger til at tilberede crème brûlée. Grunden til man sætter dem i vandbad er for at regulere temperaturen så cremen holder sig på ca. 100 gr. i ovnen (vands kogepunkt). Hvis du sætter den i mikrobølgeovnen vil mikrobølgerne få molekylerne i crème brûlée'en til at bevæge sig uafhængigt af omgivelserne og dermed skabe varme og du kan derfor ikke med fordel bruge vandbad. Hvis du alligevel sætter dem i vandbad samtidigt, vil vandet bare hurtigt begynde at spilkoge så det skvulper ud overalt i den mikroovn. (prøv bare med en kop vand og se)
I øvrigt kan man af og til købe en pakke til ca. 50-70 kr. i bl.a. netto der indeholder en "crème brûlée brænder" og 4 ramekinere (portionsforme i hvid keramik) til dem der er interesserede.
Erik - 2009-03-14 12:01:07 Kan man mon også sætte crème brulée i vandbad i en mikroovn?
- 2008-10-31 18:52:09 pas på med folie, sæt folie over hver enkelt og ikke hele vandbadet, eller kan vand dryppe ned i cremen og så er det vigtigt at når man bænder sine creme bruleè af at det gøres med rørsukker og helst en bundselsbrænder, uden at gøre den sort.
Charlotte - 2008-05-02 22:42:54 Prøv at putte lidt hindbær i bunden af ramakinen. Det er meget frisk og lækker hvis man synes at creme brulée er for sød eller "vammel"
Pi - 2008-03-22 00:46:16 Jeg er itvivl om hvornår man kommer siruppen på? Før eller bagefter man har brændt sukkeret af?
Lise - 2007-05-29 17:57:46 Lavede dette til min 50 års fødelselsdag - alle spiste op. VIrkelig lækker (ikke til hverdag). Fik 45 min. , folie over og så 15 minutter mere i ovnen. Lækre. Kan varmt anbefale.
Lise - 2007-05-29 17:57:15 Glemte at sige - serverede med marinerede jordbær. Udenlandske jordbær kan være harde og uden smag. Prøve at koge en sukkerlage med appelsinjuice - koges ind. Smages til med appelsinlikør. Jordbærene kommes i den varme vædske - gerne flere timer inden spisningen - vendes forsigt engang imellem.
Lise - 2007-05-29 17:54:22 Lavede dette til min 50 års fødelselsdag - alle spiste op. VIrkelig lækker (ikke til hverdag). Fik 45 min. , folie over og så 15 minutter mere i ovnen. Lækre. Kan varmt anbefale.
Vivi - 2007-03-28 16:02:37 Tak for denne dejlige opskrift
Per - 2007-02-27 19:09:37 Viste ikke om de ville hæve, så derfor er formene ikke fyldt helt op til kanten, men det vil jeg gøre næste gang. Her skulle de have en god time i ovnen, og de blev lidt for mørke, læg et stykke staniol over.
K&K - 0000-00-00 00:00:00 Pragtfuldt! Retten kan gøres billigere ved at anvende lidt vanillesukker i stedet for vanillestang, og appelsinerne kan udskiftes med appelsin- eller anden frugtjuice. Uhm!!!!
|