Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Perlehøne fra Baumaniére i Les Baux i Provence

Perlehøne fra Baumaniére i Les Baux i Provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehøne hel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 perlehøne
1/2 l.piskefløde
1 tsk.indisk karry
 cognac, vermouth
 smør
 salt
 peber
 champignon
 evt. creme fraiche
 evt. det tredie krydderi
 


Opskrift:

Perlehønen krydres indvendig med salt og peber, og steges i smør ca 1/2 time. Overhæld den flittigt med saft, så den ikke bliver tør, især på lår og kugleben. Når hønen er mør, flamberes den i cognac, hvorefter den tages op og holdes varm. Stegegryden afkoges med en tør fransk vermouth (Noilly Prat), Martine kan bruges. Der spædes nu med piskefløde og indisk karry. Saucen efterkrydres, tilsmages og koges ind til en ret tyk konsistens. Man kan evt. tilsætte et par spsk. creme fraiche og krydre med det tredie krydderi, men pas på at saucen ikke skiller. Skiveskårne, smørkogte champignons tilsættes, og perlehønen lægges tilbage i gryden, Overhæld let med sauce før serveringen, direkte i gryden.

Tilbehør:
Serveres med bagte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11818 gange,
og udskrevet 297 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu