Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Okseragout - Fransk

Okseragout - Fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 oksebringe
 kødkraft
 persille
 chalotteløg
 kapers
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tag en grydekogt oksebringe, gerne fra dagen før, og skær den i små stykker. Tag så den gryde eller kedel, retten skal serveres i, og kom i bunden to skefulde kødkraft, persille, chalotteløg, kapers, et fed hvidløg, alt hakket meget fint, salt og peber. Læg så kødstykkerne på og tilsæt krydderier. Dæk med låg og lad koge over svag varme i en halv time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9163 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu