Okseragout - Fransk

Okseragout - Fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
 oksebringe
 kødkraft
 persille
 chalotteløg
 kapers
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tag en grydekogt oksebringe, gerne fra dagen før, og skær den i små stykker. Tag så den gryde eller kedel, retten skal serveres i, og kom i bunden to skefulde kødkraft, persille, chalotteløg, kapers, et fed hvidløg, alt hakket meget fint, salt og peber. Læg så kødstykkerne på og tilsæt krydderier. Dæk med låg og lad koge over svag varme i en halv time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10355 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu