Fransk chokoladetærte 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Nia Nadine Jardeau Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Hakke smør, sukker og æggeblomme ud i melet. Dejen æltes sammen og lægges koldt ½-1 time. En smurt springform beklædes med den udrullede dej. Tryk dejen fast op ad siderne. Prik den med en gaffel og bag den ved 225 grader i 12 minutter. Tages af formen mens den er lunken. Fyld: Chokoladen knækkes i mindre stykker og smeltes med smørret over vandbad. Vand og sukker koges til en tyk lage i få minutter og hældes under kraftig omrøring i chokoladen. Æggeblommerne piskes i en ad gangen. Gryden tages fra varmen. Smag evt. til med rom. Hviderne piskes til stift skum, blandes i, og når massen er kold, hældes den i den bagte form. Sæt den koldt. Pynt med flødeskum inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 15085 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-08-29 17:40:45 Er det ikke to hele æg der skal i fyldet? Julie - 2008-12-08 15:05:47 Der er lige så stor risiko for salmonella i økologiske æg som i almindelige. Så husk at bruge pasteuriserede! anonym - 2008-08-19 16:44:11 Brug økologiske æg i stedet. Der er ingen grund til at være panik-slagen for salmonella. Tøffe - 2005-01-01 01:01:01 husk at bruge pasturiserede æg! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne