Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærkompot med kirsch og mandler

Kirsebærkompot med kirsch og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kirsebær
300 g.sukker
10 cl.vand
1 stangvanille
2 store spskhele, skrællede mandler
½ glaskirsch
 


Opskrift:

Vask og tør kirsebærrene og tag stilkene af. Skær vanillestangen igennem på langs. Kom vandet og sukkeret i en kasserolle, og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vanillen, mandlerne og til sidst kirsebærrene. Lad det koge i 5 minutter til.

Lad kirsebærrene dryppe af i en sigte over kompotskålen. Lad lagen køle af, og tilsæt derefter kirsch.

Kom kirsebærrene i kompotskålen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10752 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu