Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger

Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
200 g.løg
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
1.5 l.suppe
 salt
 peber
 paprika
 franskbrødsskiver
 revet ost
 


Opskrift:

Lad smørret smelte i den åbne hurtigkoger og kom løgene der er skåret i tynde skiver, i. Drys med mel og lad det svitse, til det begynder at tage farve. Rør smørbollen glat og smag til med salt, peber og lidt paprika. Luk hurtigkogeren og kog i 2-3 minutter. Afkøl hurtigkogeren og åben den. Hæld suppen op i store suppekopper og læg ristede franskbrødsskiver på, drys rigeligt med revet ost og brun det et øjeblik i ovnen eller under grill.

Tips:

Denne franske specialitet er også god som natmad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13374 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu