Sauce Bourguignonne

Sauce Bourguignonne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
50 g.Skalotteløg
25 g.Persillerod
 lidt Smør
1 kvistTimian
1 lilleLaurbærblad
25 g.Champignon
2 hele fl.Rødvin Beurre Manier eller Blond Roux
100 g.Koldt smør
 lidt Cayennepeber
 
 
Opskrift:
Finsnittede skallotter og persille samt champignon sauteres i lidt smør indtil løgene er klare. Sauteen tilsættes timian, laurbær og rødvin og indkoges til det halve, sigtes og jævnes med beurre manier eller blond roux, monteres med koldt smør og smages til med cayenne og salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10507 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu