Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst med provencekrydderi

Kalkunbryst med provencekrydderi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Kalkunbryst med provencekrydderi, billede 4 Kalkunbryst med provencekrydderi, billede 1 Kalkunbryst med provencekrydderi, billede 2 Kalkunbryst med provencekrydderi, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 gram Kalkunbryst
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kalkunbrystet krydres godt med salt, peber og provencekrydderi. Brunes derefter i gryde og tilsættes rødvin og hønsebouillon. Steges i 1 time.

Stegen tages op og pakkes ind i folie. Hviler mens sovsen tilsættes flødeosten.

Serveres evt. med kartofler, fine ærter og gulerødder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (30 stemmer)

Opskriften er vist 42204 gange,
og udskrevet 1156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8730 (2078 kcal)
KJ pr. Pers. 1455 (346 kcal)
Vægt ialt 2000 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helle  -  2012-09-13 09:09:43
Retten er super, dog kan kødet godt være lidt tør. Til gengæld kan sovsen spises med en ske!

Helle  -  2012-09-13 09:04:54
Den er super, men kalkun kan godt blive lidt tør. Til gengæld er sovsen så super, at den kan spises med en ske!

Frank W  -  2012-02-03 12:59:59
Smager supergodt.Kan klart anbefales

Linda  -  2007-09-18 13:13:16
Nem og lækker ret. Kan anbefales