kalkunkød i tern eller strimler1 kg. kalkunkød i tern eller strimler
1
dåse
tomater flået skåret i både( saften fra dåsen tilsættes sammen med vinen) 1 dåse tomater flået skåret i både( saften fra dåsen tilsættes sammen med vinen)
1/2
courgette i tern1/2 courgette i tern
2/3
fl.
rødvin ( skal der spares så brug halvt vand og halvt vin)2/3 fl. rødvin ( skal der spares så brug halvt vand og halvt vin)
250
g.
små champignon 250 g. små champignon
4
gulerødder i mønter4 gulerødder i mønter
2
chalotteløg i tern2 chalotteløg i tern
1/2
dl.
olie1/2 dl. olie
1
lille kvist Rosmarin 1 lille kvist Rosmarin
2
kviste
timian 2 kviste timian
1
spsk.
basilikum 1 spsk. basilikum
2
kviste
oregano2 kviste oregano
alt finthakket alt finthakket
Hvis det er tørrede krydderurter, så skal der bruges ca. 1/2 tsk af hver, Hvis det er tørrede krydderurter, så skal der bruges ca. 1/2 tsk af hver,
100
g.
hvedemel med lidt paprika og salt100 g. hvedemel med lidt paprika og salt
Opskrift:
Kødet vendes i mel og brunes i hed olie, derefter svitses grøntsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., du kan runde af med lidt fløde, men det er absolut ikke nødvendig.
Server kartoffelmos til og du har mad til to dage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6129 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider