Kalkunsaüté Provence
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kødet vendes i mel og brunes i hed olie, derefter svitses grøntsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., du kan runde af med lidt fløde, men det er absolut ikke nødvendig.
Server kartoffelmos til og du har mad til to dage. |
|
Opskriften er vist 7820 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne