Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sennepkrydret kaninragout

Sennepkrydret kaninragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 fidet kanin
5 dl.tør hvidvin
½ dl.Cremefraiche 38%
2 storeløg
1 fedhvidløg
1 krydderurtebuket
75 g.hvedemel
I spsk.stærk dijonsennep
50 g.usaltet smør
1 bundtpersille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kaninen i portionsstykker og drys salt og peber på dem. Løgene pilles og hakkes. Varm smør i en stegegryde, tilsæt kaninkødet, leveren og de hakkede løg. Svits dem under omrøring med en træske, til kødstykkerne er smukt brunede. Tag leveren op. Drys melet over kødet, rør det sammen og lad melet »tørre« i 5 minutter for svag varme; hæld derefter hvidvinen ved.

Bring vinen i kog og tilsæt så meget vand, at kødet dækkes. Tilsæt det pillede og pressede hvidløgsfed samt krydderurtebuketten. Læg låg på og lad retten koge i 45 minutter. Persillen skylles, tørres, og bladene hakkes.Tag kødet op og læg det i et varmt serveringsfad. Pres leveren gennem en sigte i en skål, tilsæt cremefraiche og rør derefter sennep, blod og i spsk af saucen i. Hæld skålens indhold i saucen under omrøring for svag varme. Si saucen og hæld den over kødstykkerne. Smag til med salt og peber. Tilsæt i sidste øjeblik en stor håndfuld hakket persille


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8710 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu