Skær kaninen i portionsstykker og drys salt og peber på dem. Løgene pilles og hakkes. Varm smør i en stegegryde, tilsæt kaninkødet, leveren og de hakkede løg. Svits dem under omrøring med en træske, til kødstykkerne er smukt brunede. Tag leveren op. Drys melet over kødet, rør det sammen og lad melet »tørre« i 5 minutter for svag varme; hæld derefter hvidvinen ved.
Bring vinen i kog og tilsæt så meget vand, at kødet dækkes. Tilsæt det pillede og pressede hvidløgsfed samt krydderurtebuketten.
Læg låg på og lad retten koge i 45 minutter. Persillen skylles, tørres, og bladene hakkes.Tag kødet op og læg det i et varmt serveringsfad. Pres leveren gennem en sigte i en skål, tilsæt cremefraiche og rør derefter sennep, blod og i spsk af saucen i. Hæld skålens indhold i saucen under omrøring for svag varme. Si saucen og hæld den over kødstykkerne. Smag til med salt og peber. Tilsæt i sidste øjeblik en stor håndfuld hakket persille
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8905 gange, og udskrevet 139 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider