Rør gæren ud i vand. Tilsæt olie, provencekrydderi og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil dejen tildækket til hævning ca. 2½ time. Del dejen i ca 15 stykker og form hver del til en bolle. Stil bollerne tæt sammen og lad dem efterhæve ca. 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag brødet ca. 25 minutter ved 200 grader.
Tips:
Fryse-egnet
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9130 gange, og udskrevet 332 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider