Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Provencebrydebrød

Provencebrydebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
15 g.gær
3 dl.vand
2 spsk.olie
1-2 tsk.Herbes de Provence
1.5 tsk.groft salt
425 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vand. Tilsæt olie, provencekrydderi og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil dejen tildækket til hævning ca. 2½ time. Del dejen i ca 15 stykker og form hver del til en bolle. Stil bollerne tæt sammen og lad dem efterhæve ca. 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag brødet ca. 25 minutter ved 200 grader.

Tips:

Fryse-egnet




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8534 gange,
og udskrevet 307 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu