Provencebrydebrød

Provencebrydebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
15 g.gær
3 dl.vand
2 spsk.olie
1-2 tsk.Herbes de Provence
1.5 tsk.groft salt
425 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vand. Tilsæt olie, provencekrydderi og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil dejen tildækket til hævning ca. 2½ time. Del dejen i ca 15 stykker og form hver del til en bolle. Stil bollerne tæt sammen og lad dem efterhæve ca. 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag brødet ca. 25 minutter ved 200 grader.

Tips:

Fryse-egnet





karakterer:
Opskriften er vist 10632 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu