Skræl kartoflerne og skær dem i cm-tykke skiver.
Stil dem til side.
Pil og skiv løgene.
Stil også dem til side.
Afpuds køllen.
Pil hvidløgene og skær dem i splitter.
Stik hvidløgssplitterne ind i køllen ved hjælp af spids skarp urtekniv med 5 cm mellemrum.
Fyld hele køllen.
Gnid køllen ind i salt og rosmarin.
Læg køllen i opvarmet ovn på rist over bradepande ved 275 gr i 15 min.
Efter 15 min kasseres fedtet fra bradepanden og kartoflerne placeres lagvis i denne og tomaterne og løgene blandes deri.
Ovnen sættes ned til 170 grader i 1 1/2 time.
Køllen skæres til og tomat-kartoflerne anrettes i skåle.
grøn salat og tzarziki serveres til..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9918 gange, og udskrevet 281 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider