Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvekoteletter fra Normandiet

Kalvekoteletter fra Normandiet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2 pæne kalvekoteletter
1 skalotteløg
2 æbler skåret i både uden skræl
2-3 dl.piskefløde
 Calvados til flambering
 Salt
 peber
 revet muskatnød
 
Opskrift:
Svits det finthakkede løg i en smule smør i en gryde. Når løgene er klaret tilsættes æblebåde og steger med i 4 - 5 minutter. Tilsæt fløde , salt, peber og en smule revet muskatnød, og lad rette simre i ca 5 - 8 munutter eller til æblerne er møre - uden at gå i stykker. Steg imens kalvekoteletterne i lidt smør på en varm pande - ca 3 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Krydr med salt peber og lidt revet muskatnød. Varm en 3 - 5 cl. Calvados og hæld den varme spititus over kotelletterne og flambér. Stegeskyen med calvados hældes i saucen og retten serveres straks.

Gode hvide kartofler - gerne asparges - serveres til

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21536 gange,
og udskrevet 405 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu