Kommentarer
Margit - 2010-10-19 11:30:24 19.10.2010. Har spist denne delikatesse i Tjekiet. Syntes absolut ikke at der skal kartofler til, men som vi fik det serveret i Prag. Et stykke ovnristet hjemmebagt hvedebrød der serveres med en skål friske hvidløg, som den enkelte presser (river) hen over brødskiven. Iøvrigt var der ikke urter i.
Lis 10.09.2010 - 2010-09-10 12:15:06 Har smagt denne herlige spise i Aix en Provence, men der skal ikke ketchup i, men ellers er jeg enig i, at der skal serveres pomnmes frites og en god rødvin til. Se, det er rigtig "løvemad.
Fra Lars - 2010-08-28 10:22:11 Mine forældre spiste det første gang på en fortorvscafe i Nice. Og så har vi prøvet at efterligne opskriften. Derfor fransk tartar.
malik - 2010-01-11 17:33:29 Nogle der har smagt fransk tatar i Frankrig ?
Lars - 2009-08-12 11:43:17 Hej Jan,
Ja den er god nok, men man kan jo altid selv tilsætte mere eller mindre.
Jan - 2009-04-03 13:43:41 Kan det virklig passe der skal så mange urter i?
|