Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk Tartar

Fransk Tartar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Lars Bahrt-Jørgensen, Sønderjylland

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.tartarkød
3-4 finthaggede løg i mellemstørrelse gerne rødløg
1 lille glas kapers
3 citroner Saften heraf
2-3 spsk.ketchup
1-2 spsk.sennep
6-8 rå æggeblommer
3-4 dråbertabasco
3-6 spsk.olivenolie
4 bdt.finthakket purløg
3 bdt.finthakket dild
3 bdt.finthakket persille
 Peber
1 anelsesalt
 


Opskrift:

Det hele kommes i en skål og blandes grundigt sammen til en stor sammenhængende masse og stilles derefter i køleskab 3 - 4 timer.

Tips:

Som tilbehør kan man tage : Tyndt skivede kartofler som steges sprøde og gyldne i halv smør og halv olivenolie på en pande. En god krydret rødvin fuldender middagen. God fornøjelse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18743 gange,
og udskrevet 341 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Margit  -  2010-10-19 11:30:24
19.10.2010. Har spist denne delikatesse i Tjekiet. Syntes absolut ikke at der skal kartofler til, men som vi fik det serveret i Prag. Et stykke ovnristet hjemmebagt hvedebrød der serveres med en skål friske hvidløg, som den enkelte presser (river) hen over brødskiven. Iøvrigt var der ikke urter i.


Lis 10.09.2010  -  2010-09-10 12:15:06
Har smagt denne herlige spise i Aix en Provence, men der skal ikke ketchup i, men ellers er jeg enig i, at der skal serveres pomnmes frites og en god rødvin til. Se, det er rigtig "løvemad.


Fra Lars  -  2010-08-28 10:22:11
Mine forældre spiste det første gang på en fortorvscafe i Nice. Og så har vi prøvet at efterligne opskriften. Derfor fransk tartar.


malik  -  2010-01-11 17:33:29
Nogle der har smagt fransk tatar i Frankrig ?


Lars  -  2009-08-12 11:43:17
Hej Jan, Ja den er god nok, men man kan jo altid selv tilsætte mere eller mindre.


Jan  -  2009-04-03 13:43:41
Kan det virklig passe der skal så mange urter i?