Provencalsk appelsintærte
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Si melet med en anelse salt. Tilsæt smørret i bidder og ælt med fingrene - håndvarmen er tit for meget. Tilføj så meget koldt vand at dejen kan rulles ud. Læg den i film eller alufolie og lad den hvile et kvarters tid i køleskabet. Skræl appelsinerne, pil dem grundigt for hvidt frugtkød og skær dem i ganske tynde skiver. Rul dejen ud og beklæd den smurte tærteform med den. Tryk den godt op i siderne. Opvarm abrikos-marmeladen i en kasserolle og pensl tærten med den. Læg appelsin-skiverne pænt ovenpå la tagsten. Fordel resten af marmeladen over og bag tærten i en forvarmet ovn ved 220° i tyve - femogtyve minutter til randen er brun.
|
|
Opskriften er vist 8039 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne