Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panerede pariserkoteletter

Panerede pariserkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
8 lammekoteletter a ca 80 g.
1 fedhvidløg
2 æg
1 spsk.olie
 salt
 peber
6 spsk.raps
4 spsk.smør
 


Opskrift:

Lad en stor stegepande blive meget varm og vend hurtigt lammekoteletterne en gang på den tørre pande. Tag dem derefter af panden og lad dem køle af.

Pisk æggene godt sammen med olien og tilsæt salt og peber. Gnid de afkølede koteletter på begge sider med det pillede, halverede hvidløgsfed og vend dem først i æggeblandingen og derefter i raspen.

Lad smørret blive godt brunt på en pande og steg koteletterne ca. 3 minutter på hver side.

Hertil passer næsten alle former for grøntsager eller bare en stor skål salat.

Tips:

Forstegningen på en tør, hed pande får paneringen til at side bedre fast og forhindre også kødet i at hvælve sig under den efterfølgende stegning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7122 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu