lammekoteletter a ca 80 g.8 lammekoteletter a ca 80 g.
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
2
æg2 æg
1
spsk.
olie1 spsk. olie
salt salt
peber peber
6
spsk.
raps6 spsk. raps
4
spsk.
smør4 spsk. smør
Opskrift:
Lad en stor stegepande blive meget varm og vend hurtigt lammekoteletterne en gang på den tørre pande.
Tag dem derefter af panden og lad dem køle af.
Pisk æggene godt sammen med olien og tilsæt salt og peber.
Gnid de afkølede koteletter på begge sider med det pillede, halverede hvidløgsfed og vend dem først i æggeblandingen og derefter i raspen.
Lad smørret blive godt brunt på en pande og steg koteletterne ca. 3 minutter på hver side.
Hertil passer næsten alle former for grøntsager eller bare en stor skål salat.
Tips:
Forstegningen på en tør, hed pande får paneringen til at side bedre fast og forhindre også kødet i at hvælve sig under den efterfølgende stegning.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7707 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider