Franske fyldte skinkeruller
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Til rørægget piskes de hele æg med fløde og peber og kommes i en gryde med det smltede smør. For svag varme letstivner æggemassen, og rør langsomt og stille i massen. Når den er som en lidt ujævn creme, tages gryden fra varmen og eftervarmen stiver yderligere æggene, der nu, mens de stadig er cremede, tilsættes salt og fordeles på de 4 skinkeskiver, der foldes sammen og lægges i et ildfast fad. På en pande varmes olien let, og heri steger det hakkede løg og hvidløg, sammen med krydderurter, salt og peber. Heri blandes de hakkede tomater, og det hele småkoger i nogle minutter. Fordeles over skinken, der nu gratineres i ovnen med den revne ost i ca. 10 minutter midt i ovnen og ved 235 grader.
|
|
Opskriften er vist 13105 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne