Franske fyldte skinkeruller

Franske fyldte skinkeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverkogt, røget skinke
 
 Røræg:
4 æg
1 spsk.smør
4 spsk.fløde
 peber
 salt
4-5 spsk.mild ost
 
5 storeflåede, hakkede tomater
2 spsk.olie
1 fedknust hvidløg
1 hakket løg
 salt
 peber
 lidt basilikum
 friske, klippede løvstikkeblade
 
Opskrift:
Til rørægget piskes de hele æg med fløde og peber og kommes i en gryde med det smltede smør. For svag varme letstivner æggemassen, og rør langsomt og stille i massen. Når den er som en lidt ujævn creme, tages gryden fra varmen og eftervarmen stiver yderligere æggene, der nu, mens de stadig er cremede, tilsættes salt og fordeles på de 4 skinkeskiver, der foldes sammen og lægges i et ildfast fad. På en pande varmes olien let, og heri steger det hakkede løg og hvidløg, sammen med krydderurter, salt og peber. Heri blandes de hakkede tomater, og det hele småkoger i nogle minutter. Fordeles over skinken, der nu gratineres i ovnen med den revne ost i ca. 10 minutter midt i ovnen og ved 235 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 12868 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu