Lammekød i ratatouille

Lammekød i ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.benfrit lammekød af boven
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
 
 Ratatouille:
1 storaubergine
1 tsk.salt
2 løg
2 peberfrugter
1 storcourgette
2-3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
400 g.flåede tomater fra dåse
1 dl.tør hvidvin
1 kvistrosmarin
 
Opskrift:
Skær auberginen i skiver og læg dem i en sigte med salt imellem.

Skær løgene i både og hvidløgsfedene i skiver. Skær peberfrugter og courgette i terninger.

Steg løg, peberfrugt og courgette i lidt olie i en tykbundet gryde over svag varme. Skyl saltet af aubergineskiverne, tør dem og skær dem i mindre stykker. Kom aubergine og hvidløg i gryden og lad det stege med.

Vend tomater med væde, vin og rosmarin i og lad det koge færdigt ca 5 minutter.

Skær lammekødet i terninger. Krydr dem med salt og peber og steg dem nogle minutter på hver side. Kødet skal stadig være rosa indvendigt.

Vend kødet i ratatouillen og lad det koge et par minutter. Server kogte, hvide bønner eller kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 9099 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu