Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Provencekoteletter

Provencekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
4 storekoteletter
4 storekartofler (eller 8 små)
 salt
 peber
1/2 dl.olie
1 1/2 dl.bouillon
1 aubergine på 300 g i skiver
3 squash (450 g) i skiver
2 skive løg
1 fedhvidløg, knust
1/2 kg.tomater i skiver
1 kvisttimian
1 basilikum, frisk stilk
9 oliven, sorte
 kraft French Dressing eller kraft Sallad Dressing
 
 


Opskrift:

En nem middagsret med sydlandsk smag og udseende. Retten tilberedes i ovnen og serveres med groft brød til.

Rids koteletterne i kanten, så danner de ikke skål under bruningen. Drys dem med salt og peber og brun i olie. Svits derefter auberginer, squash og løg. Læg grøntsager og kød taglagt i et ovnfast fad med tomater. Kom timian ved og hæld bouillon i fadet. Læg folie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 min. Kom basilikumblade og oliven på og servér flûtes og Kraft dressing til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9819 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu