Smør en lille bradepande eller et ovnfast fad og læg skivede kartofler i bunden.
Drys med salt, peber og timian mellem lagene og dryp med olie.
Gnid lammekøllen med citron, salt og peber, smør den med en blanding af smør, rasp og finthakket persille, hvidløg og evt. revet citronskal og læg den oven på kartoflerne.
Sæt den i ovnen ved 225 grader i 15 min.
Dæmp varmen til 160 grader og steg videre i ca. 45 min.
Tilsæt 2 dl lammebouillon og steg videre i 30-45 min.
Tilbered ratatoullen i en gryde sammen med lidt bouillon eller hvidvin samt 2-3 dl purrede tomater.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16969 gange, og udskrevet 327 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider