Franske nøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Oprindelsesland : Frankrig Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Bland mel, flormelis og hjortetaksalt i en skål og smuldr smørret heri. Tilsæt æg og hele hasselnødder og ælt dejen sammen. Det er nemmest at ælte den sammen ude på køkkenbordet. Beklæd en brødform på ca. 10x25 cm (den måler ca. 1½ liter) med plastfilm og læg dejen i formen. Glat dejen pænt til. Læg film tæt hen over dejen og sæt den i fryseren. Når kagerne skal bages, tager du dejen ud af formen og lader den tø halvt op i ca. 15 minutter. Skær dejen i ½ cm tykke skiver med en skarp kniv. Bag kagerne gyldne i 7-8 minutter ved 200 grader på midterste rille.
|
|
Opskriften er vist 18555 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten - 2013-02-02 23:40:32 jeg har prøvet dem mange gange og de er meget gode Ditte - 2005-01-01 01:01:01 Ingen der har prøvet disse? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne