Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner

Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 lille selleriknold
1 selleritop
3 julesalat
1 kogt rødbede
0.75 dl.viniagrette
1 spsk.dijonsennep
100 g.kogt skinke
50 g.champignoner
2 syrlige æbler
3 spsk.mayonnaise
2 kogte kartofler i skiver
1 spsk.hakket bredbladet persille
 Kørvel
 estragon
 


Opskrift:

Bland selleri, julesalat og rødbede ( det hele juliennestrimlet ) med dressingen og lad det trække en time. Bland så skinke, svampe ( stegt i strimler ) og æbler ( fint revet ), tilføj mayonnaise og hæld salaten i en ren skål. Læg skiftevis kartoffelskiver og rødbedeskiver langs kanten som pynt og drys urterne over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13282 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
hvor lang tid skal en skinke på 2,8 kg have når den også skal glaseres