Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner

Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1 lille selleriknold
1 selleritop
3 julesalat
1 kogt rødbede
0.75 dl.viniagrette
1 spsk.dijonsennep
100 g.kogt skinke
50 g.champignoner
2 syrlige æbler
3 spsk.mayonnaise
2 kogte kartofler i skiver
1 spsk.hakket bredbladet persille
 Kørvel
 estragon
 
Opskrift:
Bland selleri, julesalat og rødbede ( det hele juliennestrimlet ) med dressingen og lad det trække en time. Bland så skinke, svampe ( stegt i strimler ) og æbler ( fint revet ), tilføj mayonnaise og hæld salaten i en ren skål. Læg skiftevis kartoffelskiver og rødbedeskiver langs kanten som pynt og drys urterne over.





karakterer:
Opskriften er vist 16335 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor lang tid skal en skinke på 2,8 kg have når den også skal glaseres