Varme portobellosvampe med postej
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Michael S. Indsendt : |
|
|
Rens svampene og skær stænglen af.
Vend svampene og læg dem på et stykke bagepapir.
Tag små stykker foie gras ( eller postej ) og fordel dem rundt på svampens lameller.
Dryp en ANELSE trøffelolie over svampene.
Drys en anelse salt og friskkværnet peber over svampene og sæt dem i en forvarmet ovn på 150C.
Ca. 10 min efter når svampene er bløde er de klar.
Tips: Nem, enkel og hurtig forret. Man kan evt. bruge den billige franske leverpostej fra Stryhns istedet for foie gras. (Den er god da den smelter hurtigt) Trøffelolien skal dog være en "koncentreret" olie. Kan fås i velassorterede supermarkeder i en lille flaske for ca. 50 Kr. |
|
Opskriften er vist 14148 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (125 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2013-10-14 00:32:48 Kan spises med Let ristet brød og en lækker salat. Gerne en feldsalat, da det giver en god syre. jørgen - 2012-08-05 18:47:47 super ret og let at lave brugte hjemmelavet flute til glimrende som gæsteforret. Jan - 2012-06-24 02:30:26 Burde serveres med en skive let ristet brød. Evt. suppleret med en smule Mango chutney (Den stærke, da det er en god "modpol" til det fede). anonym - 2010-12-28 20:44:03 Nogen idéer til hvad man kan spise til? Brød? Salat? Simon - 2010-12-02 19:32:31 En klar favorit til middage med vennerne. Eller når man skal "blære" sig overfor nye svigerforældre. Jørgen - 2008-10-08 00:01:02 Prøvede det først alene med kone, det var en KANON succes.. Lavede det senere til en fest. Lavede dog lidt om på det : Skar stænglen af svampene og hakkede dem med foie gras, dryppede trøffel olie over og gjorde ellers som resten af opskriften. KÆMPE SUCCES !! ninna - 2007-04-09 13:17:41 dejlig nem ret som smager himmelsk. Ulla - 2005-01-01 01:01:01 Super, let og lækkert !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne