Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tapenade - olivenpuré

Tapenade - olivenpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
240 g.sorte oliven uden sten
90 g.ansjosfilet (eller efter smag)
60-80 g.kapers
1-2 fedhvidløg
 lidt frisk timian (hvis man kan lide det)
 lidt knust laurbærblad
1/2 - 3/4 dl.ekstra jomfruolivenolie
 evt. lidt kaperseddike
 peber
 


Opskrift:

Skær ansjosfileterne i mindre stykker. Blend alle ingredienserne, men hæld ikke al olien i på en gang, da olivendip'en ikke skal være for flydende. Smag til med peber og eventuelt lidt kaperseddike. Der findes mange forskellige opskrifter på tapenade, så det er meget individuelt, hvordan man synes, at ens tapenade skal smage. Vi kan fx godt lide den med lidt tunfisk i.

Server tapenaden som en dip sammen med bjælker af gulerødder samt små kviste af blegselleri. Naturligvis kan man anvende alle, mulige former for grøntsager, men guleroden er efter vor mening den, der passer allerbedst hertil - og så er farvesammensætningen smuk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16010 gange,
og udskrevet 240 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu